İSOF 2013

İstanbul Optik Fuarı

“İSOF 2013” 26-29 Aralık’ta kapılarını ziyaretçilere açıyor

Türkiye, bölgedeki rolünü güçlendiren coğrafi ve politik konumu sayesinde, Optik Sektörü için her zaman önemli bir ticaret merkezi olmuştur. Buna bağlı olarak son yıllarda ülkemiz ve sektörümüz adına gerçekleşen birçok olumlu ekonomik gösterge, yabancı sermaye akışına bağlı olarak büyüyen iş hacmi ve optik sektörü için yapılan birçok düzenleme ve yönetmelik, ülkemizde 2008 yılından bu yana yapılmayan Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarı’nın önemini bir kez daha ortaya koymaktadır.

Tüm optik sektörü profesyonelleri tarafından özlemle ve heyecanla beklenen Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarı, bu yıl “İstanbul Optik Fuarı-İSOF 2013” markası ve kurumsalı ile 26-29 Aralık 2013 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı karşısında bulunan İstanbul Fuar Merkezi (İFM) 9. ve 10. salonlarında, 11.500 m2 alanda ziyaretçilerine kapılarını açacak.

“İstanbul Optik Fuarı-İSOF 2013”, yerli ve yabancı 300’ün üzerinde markayı temsil eden tüm imalatçı, ithalatçı firma ile sayıları 5000’nin üzerinde olan tüm perakende mağazalarını, Avrupa ve Asya arasında bir köprü oluşturarak ticari bir platformda buluşturmayı ve sektörümüzün yükselenivmesine hız kazandırmayı amaçlamaktadır.

“İstanbul Optik Fuarı-İSOF 2013” de gözlük çerçeveleri, güneş gözlükleri, spor gözlükleri, koruyucu gözlükler, gözlük kılıfları, optik camlar, kontakt lensler, kontakt lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, Optimetrik-oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, optimetrik - oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar aletleri, gözlük yedek parçaları ve optik endüstri makineleri gibi ürünler fuar alanında ziyaretçilere sunulacaktır.

“İstanbul Optik Fuarı-İSOF 2013”, 2000’li yıllardan beri optik sektöründe hizmet veren, 2007 yılından bu yana her ay yayınlanan optik magazin dergisi “4 your eyes” ın imtiyaz sahibi, köklü ve konusunda uzmanlaşmış bir reklam ve organizasyon firması olan “24 Saat Ajans” ve “İhlas Fuar Hizmetleri” firmaları işbirliği ile gerçekleştirilecektir.

“Hepimizin Fuarı” misyonu ve ilkesi ile gerçekleştirilecek olan “İstanbul Optik Fuarı”, Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği (TGSD), Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu ve optik sektörümüzü yurtiçi ve yurtdışında, almış olduğu büyük sorumluluk bilinci ile başarıyla temsil eden bir sektörel yayın organı olan “4 your eyes Optik Magazin Dergisi”nin tam ve koşulsuz destekleri ile gerçekleştirilecektir.

Ülkemizin yanı sıra Avrupa, Avrasya ve Türki Cumhuriyetleri’nden de yoğun bir ziyaretçi katılımını hedeflemekte olan “İstanbul Optik Fuarı-İSOF 2013” için yapılmış ve yapılacak tüm düzenleme ve çalışmalarını, www.istanbuloptikfuari.com web adresinden ve “4 Your Eyes Optik Magazin Dergisi” üzerinden takip edebilir ve info@istanbuloptikfuari.com mail adresi ve 0212 660 24 66 numaralı telefon ile bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Yetkili Kişi: Banu Baran

b.baran@24saatajans.com